Gode tips til bilisten

Advarselslamper i din bil 

Hvad hedder de forskellige advarselslamper i din bils instrumentbræt? Og hvad står symbolerne for? Vi skal se nærmere på farverne på de forskellige advarselslamper, der kan lyse op i din bil, og hvad du skal gøre, hvis det sker. Vidste du i øvrigt, at I nogle biler kan der være over 30 forskellige lamper? Det skal vi kigge nærmere på. 

Sådan gør du hvis dit blinklys blinker hurtigt

Blinker dit blinklys hurtigt? Og vil du gerne vide, hvad du skal gøre ved problemet? Det har noget at gøre med det system, som styrer dine pærer og lys i bilen. Vi ser nærmere på det her. 

Hvad koster det at have bil?  

Skal du finde ud af, hvad det koster at have en bil? Du skal især være opmærksom på, hvilken type bil du har. Derudover skal du også kigge på løbende omkostninger ved brændstof og faste omkostninger såsom lån og forsikring. Det og meget mere kigger vi ind i, så du kan finde ud af, hvad du skal betale for at have bil.

Serviceeftersyn til bilen - Værd at vide 

Hvor ofte skal din bil til service? Og hvad koster service egentlig på bilen? Vi har samlet de vigtigste informationer om dit serviceeftersyn. Derudover dykker vi ned i tre forskellige serviceeftersyn. Samtidig skal du være opmærksom på din serviceaftale. Det er den, der afgør, hvad du som bilejer, kan forvente af serviceeftersynet. Lad os kigge nærmere på det. 

3 skridt til skift af oliefilteret

Skal du have skiftet din bils oliefilter? Og vil du gerne vide, hvordan du skifter det selv? Vi viser dig her, hvordan du kan skifte det selv. Er du knap så tryg med at gøre det selv, kan du med fordel sende det hen på et værksted. Hvis du har en aftale med dit lokale værksted, vil det også være godt. 

Larm og ukendte lyde når du bremser - det skyldes det

Har du også fået et chok over larm og ukendte lyde, når du skulle bremse din bil? Det er ubehageligt, og noget som du skal tage alvorligt. Vi giver dig fem forklaringer på, hvorfor dine bremser larmer og laver unødvendige lyde.