Hos DriveClever beholder du altid din fabriksgaranti

Hos DriveClever kan du få repareret og serviceret din bil inden for garantiperioden og samtidig bevare nyvognsgarantien på bilen.

Du har frihed til selv at vælge dit værksted

DriveClevers værksteder reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele, der svarer til kvaliteten af bilens originale reservedele.

Dermed opfylder vi kravene i EU-reglementet (jævnfør ophævelse af EU Gruppefritagelsesforordningen), og du bevarer nyvognsgarantien på din bil.

Alle vores værksteder har adgang til bil-teknisk data, og derfor kan du trygt overlade din bil til os og være sikker på, at din bil serviceres fuldstændig, som bilfabrikkerne kræver for at nyvognsgarantien opretholdes.

Dokumentation af udført arbejde

Du skal kunne dokumentere, at du har overholdt de pligtige serviceeftersyn for at beholde nyvognsgarantien på din bil.
Hos DriveClever sørger vi for at stemple din servicebog, desuden får du udleveret et serviceskema, samt en udspecificeret faktura, der bekræfter, at serviceeftersynet er udført i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter.

 

3 års garanti på nye reservedele

Hos DriveClever bruger vi reservedele, der svarer til kvaliteten af din bils originale reservedele.

Vi giver dig ovenikøbet 3 års garanti på nye reservedele.

Du får altså 3 år med ekstra tryghed, når din bil serviceres eller repareres på DriveClevers værksteder.

En forudsætning for garantidækning er, at bilen er vedligeholdt som anvist i servicehæftet eller lignende dokumentationsmateriale. F.eks. skal serviceintervaller, herunder olieskift, være overholdt.

Advarselslamper i din bil 

Hvad hedder de forskellige advarselslamper i din bils instrumentbræt? Og hvad står symbolerne for? Vi skal se nærmere på farverne på de forskellige advarselslamper, der kan lyse op i din bil, og hvad du skal gøre, hvis det sker. Vidste du i øvrigt, at I nogle biler kan der være over 30 forskellige lamper? Det skal vi kigge nærmere på. 

Sådan gør du hvis dit blinklys blinker hurtigt

Blinker dit blinklys hurtigt? Og vil du gerne vide, hvad du skal gøre ved problemet? Det har noget at gøre med det system, som styrer dine pærer og lys i bilen. Vi ser nærmere på det her. 

Hvad koster det at have bil?  

Skal du finde ud af, hvad det koster at have en bil? Du skal især være opmærksom på, hvilken type bil du har. Derudover skal du også kigge på løbende omkostninger ved brændstof og faste omkostninger såsom lån og forsikring. Det og meget mere kigger vi ind i, så du kan finde ud af, hvad du skal betale for at have bil.