Om os

DriveClever er service med omhu

Fra dit problem til vores komplette løsning

Bliv en del af vores store netværk

DriveClever er din samarbejdspartner, når din bil skal serviceres og repareres. Vi er ledet mellem dig og dit værksted. Vi klarer alt det praktiske, og holder dig sikkert kørende.
Vi er grundige og særdeles serviceminded på alle typer opgaver, som vi koordinerer sikkert i mål – Hver gang.
Vores fornemste opgave er nemlig, at sikre en sund og driftssikker bil og ikke mindst en tilfreds bilejer.


DriveClever – En del af et stærkt netværk

Vi samarbejder med +100 værksteder beliggende i hele Danmark. Vi kan derfor tilbyde en fleksibel løsning, som passer netop dig og din bils behov.
Det gør, at du kan have et problem med din bil og hurtigt få en komplet løsning, som både lever op til producentens forskrifter og er tæt på dig, hvorend du er i landet.  Det mener vi, skaber den bedste, mest omhyggelige og personlige service, hvad end din bil er ny, brugt eller har et bestemt mærke. DriveClever tager sig nemlig af alle bilmærker uanset årgangen.

Din bil vil blive serviceret af en dygtig og grundig mekaniker. Værkstedet følger altid bilfabrikantens anvisninger, så du skal ikke bekymre dig om din fabriksgaranti – den beholder du.

Serviceaftale til en fast månedlig pris

Hos DriveClever skal du ikke bekymre dig om, hvad dit næste serviceeftersyn kommer til at koste – hos os betaler du nemlig et fast beløb hver måned.
Du slipper hermed for uforudsete og potentielt store værkstedsregninger. Med DriveClever kender du præcis den månedlige servicepris på din bil.

Bliver du en del af DriveClevers løsninger, garanterer vi en professionel sparringspartner, der leverer hele vejen - fra start til slut.


DriveClever A/S er en del af FTZ, som er Danmarks største autogrossist.
Vi samarbejder på tværs af autobranchen med nogle af de største og mest anerkendte kædeværksteder.
Vi kan derfor med sikkerhed kalde os selv for specialister indenfor vores fag.
Hos DriveClever er du og din bil i trygge hænder.

Vidste du?

Hos DriveClever beholder du altid din fabriksgaranti

Hos DriveClever kan du få repareret og serviceret din bil inden for garantiperioden og samtidig bevare nyvognsgarantien på bilen.

Vil du finde din pris?

Få et skræddersyet tilbud i dag

Du får en fast pris, prissat efter din bil og dine behov. Vores kundecenter står altid til rådighed, når vi skal finde en personlig pris til dig. Vi finder dit lokale værksted og sammen skaber vi den bedste aftale til den helt rigtige pris.

Landsdækkende lokal service

Vi er både hos dit lokale værksted og i resten af landet, hvis uheldet skulle være ude.

Book netop dét værksted som passer dig - Kontakt os på:
Tlf: 77 89 89 89 eller Email: info@driveclever.dk