Om os

DriveClever er service med omhu

Fra dit problem til vores komplette løsning

Bliv en del af vores store netværk

Du bliver som kunde hos DriveClever en del af et tæt forbundet netværk, når din bil skal serviceres og repareres. DriveClevers komplette løsninger er nemlig drevet af et stærkt nationalt og lokalt netværk af værksteder, hvor vi vejleder dig i dine muligheder.

Det gør, at du kan have et problem med din bil og hurtigt få en komplet løsning, som både lever op til producentens forskrifter og er tæt på dig, hvorend du er i landet.  Det mener vi, skaber den bedste, mest omhyggelige og personlige service, hvad end din bil er ny, brugt eller har et bestemt mærke. DriveClever tager sig nemlig af alle bilmærker uanset årgangen. 

Bliver du en del af DriveClevers løsninger, garanterer vi en professionel sparringspartner, der leverer hele vejen - fra start til slut.  

Vores komplette løsning gælder både, hvis du er erhvervs- eller privatkunde. Det giver dig mulighed for udover at få service, reparationer og montageløsninger på din bil, også at få mulighed for at lease nye og brugte køretøjer - både person- og varebiler.

Dit næste skridt

Vælg den der passer til dig

Privat Et overblik over hvad vi kan tilbyde dig Se her
Erhverv Et overblik over hvad vi kan tilbyde dig Se her
Kontakt os Se her
Vidste du?

Hos DriveClever beholder du altid din fabriksgaranti

Hos DriveClever kan du få repareret og serviceret din bil inden for garantiperioden og samtidig bevare nyvognsgarantien på bilen.

Vil du finde din pris?

Få et skræddersyet tilbud i dag

Du får en fast pris, prissat efter din bil og dine behov. Vores kundecenter står altid til rådighed, når vi skal finde en personlig pris til dig. Vi finder dit lokale værksted og sammen skaber vi den bedste aftale til den helt rigtige pris.

Landsdækkende lokal service

Vi er både hos dit lokale værksted og i resten af landet, hvis uheldet skulle være ude.