Vidste du?

Hos DriveClever beholder du altid din fabriksgaranti

Hos DriveClever kan du få repareret og serviceret din bil inden for garantiperioden og samtidig bevare nyvognsgarantien på bilen.

Tilbudet gælder alle biler

Tilbud på Serviceaftale

Uanset om det er en ny eller brugt personbil eller varebil, så tilbyder DriveClever 2 typer af aftaler. Du kan vælge imellem en Serviceaftale eller en Service- og Reparationsaftale.

OBS! Service- og reparationsaftaler kan kun købes hvis din bil har kørt under 100.000 kilometer og under 4 år gammel, ved indgåelse af aftalen

Kontakt DriveClever for at høre nærmere om mulighederne for netop dit køretøj.

Ved en serviceaftale er dine service dækket, så som olie, filtre og tandrem. Ved en service- og reparationsaftale er der også dækket bremser, motor, turbo, gearkasse osv. Du kan på nedenstående link se hvad der er med i de forskellige aftaler.

Se Serviceaftale, Serviceaftale med bremser og Service- og Reparationsaftale

Nej, det kan du desværre ikke. DriveClever benytter sig af de frie værksteder, som alle er uddannede mekanikere og som kontinuerligt deltager i efteruddannelser, indenfor blandt andet el-biler, autoteknikker, specialiserede områder etc.

Vi benytter os af OEM dele. Dette betyder at det er den samme del, samme kvalitet, som de benytter på mærkeværkstederne, men delene er uden mærke logo. Vores produkter hedder fx Brembo, Fram, Hella, Philips, Bosch, Denso, Lemförder, Pilkington, Sachs etc.

Nej, din garanti bortfalder ikke, ved at benytte DriveClever. DriveClever sørger for at følge bilfabrikkens anvisninger og derfor fastholdes din garanti.

Ja, vi sætter et gyldigt stempel i din servicebog, enten fysisk eller digitalt.

Når din bil skal på værksted skal du kontakte DriveClever på telefon 77898989 eller via mail info@driveclever.dk så finder vi en værkstedstid, som passer dig.

Skulle der ske en ændring i dit kørselsbehov, så er det vigtigt at du kontakter DriveClever Kundecenter på 77898989, så vi kan finde ud af om dette har betydning for din aftale.

Ja, det er muligt at tilkøbe sig ekstra ydelser til sin aftale. For at høre mere om dette kan du kontakte DriveClever Kundecenter på  77898989

Hvis du får nyt betalingskort skal du kontakte DriveClever Kundecenter enten via telefon 77898989 eller via mail info@driveclever.dk. Herefter vil vi sende dig et nyt betalingslink, hvor du kan opdatere dine oplysninger.

Du er bundet i aftalen i 6 måneder, og herefter har du mulighed for at opsige aftalen med en måneds varsel.

Få et tilbud

Er du erhvervskunde - gerne skriv virksomhedsnavn
Indtast din bils cirka kilometerstand
Dit cirka forventede kørselsbehov
Ved at afkrydse dette felt, siger du "Ja tak" til at modtage et tilbud på en service- eller service og reparationsaftale. Ovenstående oplysninger bruges til at kunne udregnet et tilbud og til at kontakte dig vedr. tilbuddet. Oplysningerne slettes, hvis du ikke ønsker at tegne en service- eller service- og reparationsaftale. Læs mere om behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Læs mere om behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Jeg valgte Driveclever, da priserne er meget fornuftige. Ordningen giver mening, og der er ikke mange skjulte krøller, man skal forholde sig til.
Najwan
Najwan
Jeg har valgt DriveClever da det giver mig mere frihed, fordi jeg ikke skal tænke på uventet regninger på bilen.
Johnni
Johnni
Har kun haft positive oplevelser med DriveClever og deres service team. De er altid hjælpsomme når man ringer og har brug for hjælp.
Kenneth
Kenneth

Landsdækkende lokal service

Vi er både hos dit lokale værksted og i resten af landet, hvis uheldet skulle være ude.