Abonnement

Service + Reparationsaftale

Få prisen på service og reparation af din erhvervsbil

Effektiv service og reparation af din erhvervsbil

Du kan både som flådeansvarlig eller privatperson med firmabil tegne en fast service- og reparationsaftale med DriveClever. Du får bilen serviceret regelmæssigt i henhold til din bils serviceplan, så bilen altid er i god stand. En reparation kan blive nødvendigt, hvis uheldet er ude - det giver en reparationsaftale dig mulighed for.

Du betaler et månedligt beløb, ligesom et abonnement, og kan få din bil serviceret på et hvilket som helst af de 80 værksteder, vi har aftale med i Danmark.

Skal vi hjælpe?

Er du erhvervskunde - gerne skriv virksomhedsnavn

Læs mere om behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Vores ydelser

Vi tilbyder disse abonnementer

Pay Per Use Fast abonnement Se her
Serviceaftale Fast abonnement Se her
Fleet Management Fast abonnement Se her
Kontakt os Se her
Kom hurtigt i gang

Vi tager imod alle bilmærker

Undgå at tænke på din bils alder og model.

Vi reparerer og servicerer alle bilmærker. Blandt andet: VW, Audi, Seat, Skoda, Peugeot, Citroën, Ford, Toyota, Lexus, Opel, Renault, BMW, Mini, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Suzuki, Nissan, Hyundai, Kia, Mazda, Chevrolet, Mitsubishi, Land rover, Jaguar og Iveco.

Vil du finde din pris?

Få et skræddersyet tilbud i dag

Du får en fast pris, prissat efter din bil og dine behov. Vores kundecenter står altid til rådighed, når vi skal finde en personlig pris til dig. Vi finder dit lokale værksted og sammen skaber vi den bedste aftale til den helt rigtige pris.

Om DriveClever

DriveClever tilbyder både private og erhvervskunder en fast pris, prissat efter bilen og jeres behov. Få altid service og vedligehold, der lever op til fabrikkens forskrifter. Derudover tilbyder vi også leasing af person- og varebiler til både erhvervs- og privatkunder.