Abonnement

Service + Reparationsaftale

Find prisen på service og reparation af din nye eller brugte bil

Få en personlig service- og reparationsaftale

Med en personlig service- og reparationsaftale bliver du sikret mod det helt centrale - at du har en god dækning på reparations- og forsikringsdelen. Du vælger helt selv om aftalen skal gælde dette lokale værksted eller et af vores DriveClever værksteder.

Du kan vælge kun at oprette en serviceaftale eller at oprette en reparations- og serviceaftale. Du skal vælge ud fra dit og din bils behov.

En serviceaftale er en aftale, som sikrer, at du kan få din bil serviceret regelmæssigt i henhold til din bils serviceplan. En reparationsaftale er en aftale, som sikrer, at du kan få din bil repareret, hvis uheldet er ude, eller hvis din bil har brug for udskiftning af essentielle reservedele.

Hvad koster en service- og reparationsaftale?

Prisen på en service og reparationsaftale er meget individuelt fra bilejer til bilejer. Det er en fast månedlig pris, som kan strække sig over et enkelt år til flere år.

Opnå maksimal tryghed ved at tilkøbe vejhjælp, til dit abonnement. På den måde er du sikret imod dagligdagens udfordringer, og med vished om, at du altid at kan komme videre, hvis uheldet skulle være ude.

Inden vi kan udregne prisen for dig, er der nogle ting, som du skal vide.

Bilmærket og modellen

Hvor mange kilometer kører du om året?

Hvor lang tid skal aftalen strække sig?

Hvornår skal aftalen gælde fra?

Vil du have ekstra services?

Bemærk: Service- og reparationsaftale kan kun købes, hvis din bil har kørt under 180.000 kilometer og under 8 år gammel ved indgåelse af aftalen.

Vidste du?

Hos DriveClever beholder du altid din fabriksgaranti

Hos DriveClever kan du få repareret og serviceret din bil inden for garantiperioden og samtidig bevare nyvognsgarantien på bilen.

Skal vi hjælpe?

Læs mere om behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Vores aftaler

Det er nemt og overskueligt med et fast månedligt beløb. Hos DriveClever gør vi det nemt og overskueligt. Vi skræddersyr en aftale til din bil, med et fast månedligt beløb. Så er du godt dækket ind. Nemmere bliver det ikke!

Når du laver et abonnement ved DriveClever, har du mulighed for at lave tilvalg, så abonnementet passer til netop dine behov. Ved DriveClever er der følgende tilvalg:

  • Hjulskift inkl. opbevaring*
  • Vejhjælp

*Opbevaring af hjul afhænger af det enkelte værksteds mulighed for at opbevare hjul

Hvad er inkluderet? Serviceaftale Service og reparationsaftale
Serviceeftersyn i henhold til fabrikantens forskrifter
Olie
Oliefilter
Pollenfilter
Luftfilter
Tandrem
Bremser (Tilvalg)
(✓)
Styretøj
Kobling
Drivaksler
Udstødning
Motor
Gearkasse
Differentiale
Turbo

Bemærk: Service- og reparationsaftale kan kun købes, hvis din bil har kørt under 180.000 kilometer og under 8 år gammel ved udløb af aftalen.

Jeg valgte Driveclever, da priserne er meget fornuftige. Ordningen giver mening, og der er ikke mange skjulte krøller, man skal forholde sig til.
Najwan
Najwan
Jeg har valgt DriveClever da det giver mig mere frihed, fordi jeg ikke skal tænke på uventet regninger på bilen.
Johnni
Johnni
Har kun haft positive oplevelser med DriveClever og deres service team. De er altid hjælpsomme når man ringer og har brug for hjælp.
Kenneth
Kenneth
Vigtigt

Husk en brugtbilsattest

Du får en brugtbilsattest gratis, hvis du tegner en service og reparationsaftale hos os. Attesten skal vise, at bilen ikke viser væsentlige fejl eller mangler. Den skal også bevise at din bil er klar til at køre i trafikken.

Attesten laver vi på baggrund af en test af din brugte bil. Efter testen får du udleveret en udfyldt og underskrevet brugtbilsattest, så du har et bevis, der beskriver bilens stand.

 

Vores ydelser

Vi tilbyder disse abonnementer

Serviceaftale Fast abonnement Se her
Serviceaftale med bremser Fast abonnement Se her
Kontakt os Se her
Fast abonnement

Betal et fast månedligt beløb og få

Prisen på en service og reparationsaftale er meget individuelt fra bilejer til bilejer. Det er en fast månedlig pris, som kan strække sig over et enkelt år til flere år

Et værksted tæt på dig

Et værksted tæt på dig

DriveClever hjælper med at finde et værksted tæt på dig. 

Service af nye og gamle biler

Service af nye og gamle biler

DriveClevers værksteder tager imod alle bilmærker uanset årgang. 

Gratis brugtbilsattest

Gratis brugtbilsattest

Du får en gratis brugtbilsattest ved indgåelse af en service- og reparationsaftale med os. 

Følger altid fabrikkens forskrifter

Følger altid fabrikkens forskrifter

DriveClever følger altid fabrikkens forskrifter, så din bil får service med omhu.

Kom hurtigt i gang

Vi tager imod alle bilmærker

Undgå at tænke på din bils alder og model.
Vi reparerer og servicerer alle bilmærker

FTZ kåret som

Eliteleverandør 2021

DriveClever er en del af FTZ Autodele & Værktøj A/S - og derfor er vi stolte af at kunne fortælle, at vi er blevet kåret som eliteleverandør 2021 til den offentlige sektor.

Vil du finde din pris?

Få et skræddersyet tilbud i dag

Du får en fast pris, prissat efter din bil og dine behov. Vores kundecenter står altid til rådighed, når vi skal finde en personlig pris til dig. Vi finder dit lokale værksted og sammen skaber vi den bedste aftale til den helt rigtige pris.

Om DriveClever

DriveClever tilbyder både private og erhvervskunder en fast pris, prissat efter bilen og jeres behov. Få altid service og vedligehold, der lever op til fabrikkens forskrifter. Derudover tilbyder vi også leasing af person- og varebiler til både erhvervs- og privatkunder.